Rzeszów - Niedziela, 04.05.2025
Reklama

W Rzeszowie otwarto nowy punkt Dara Kebab

Dodano: /

Dara Kebab nieustannie rozwija sieć swoich lokali na terenie stolicy Podkarpacia. 10 marca odbyło się otwarcie kolejnego punktu marki, przy ul. Okulickiego.

Dara ma już na terenie Rzeszowa kilkanaście lokali i punktów w różnych lokalizacjach, m.in. w ścisłym centrum Rzeszowa - na Rynku i ul. Grunwaldzkiej, przy al. Powstańców Warszawy niedaleko Stadionu Miejskiego, przy skrzyżowaniu ul. Batalionów Chłopskich i Langiewicza, przy ul. Witolda na osiedlu Słocina oraz na miasteczku akademickim Uniwersytet Rzeszowskiego.

Najnowszy punkt Dara Kebab powstał przy ul. Okulickiego 10, w sąsiedztwie Starej Szwalni. W dniu otwarcia, w godz. 11:00 – 16:00 kebab serwowany był za darmo.


Reklama

Komentarze

Tagi

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Smaki wiosny w restauracji Ferula. Nowe potrawy czerpią z darów natury

Restauracja Felura w Hotelu Bacówka Radawa & Spa zaprasza na fascynującą podróż po smakach dzieciństwa i kuchni naszych dziadków.

Aktualności

Co zjemy za 10 zł w centrum Rzeszowa? cz. 2

Powracamy z drugą częścią naszego zestawienia. Oto kolejne 13 lokali, do których śmiało możecie wstąpić z "dyszką" w kieszeni.

Aktualności

Restauracja Gino's stawiana na ekologię

Przy mieszczącej się przy ulicy Kwiatkowskiego 53b restauracji Gino's, powstał ekologiczny ogródek z ziołami. Od teraz do potraw podawanych w naszej restauracji stosujemy zioła własnej hodowli - zdradza Menager.

Aktualności

Podróż(nik) po smakach z różnych stron świata

Restauracja Podróżnik, to nowy lokal na gastronomicznej mapie Rzeszowa. Restauracja serwuje potrawy z różnych krajów świata.

Aktualności

Rzeszowska restauracja najlepsza w Polsce

Poznaliśmy wyniki plebiscytu na najlepsze restauracje wiosennej edycji festiwalu Restaurant Week.

Aktualności

Stary Browar Rzeszowski. Dyniowe powraca na kran

Wielki powrót już w najbliższy piątek, 28 października.

Aktualności

Stary Browar Rzeszowski serwuje burgery-giganty

Stary Browar Rzeszowski wprowadził do swojego menu 4,5 kilogramowego burgera o średnicy 35 cm. Danie przewidziane dla 8 – 10 osób, przygotowane jest ze 100% wołowiny.

Reklama