Rozpoczyna się cykl spotkań z graczami Asseco Resovia Rzeszów
Dodano: 21.01.2019 r.
fot. Archiwum RESinet.pl
RZESZÓW. Browar Manufaktura został oficjalnym partnerem Asseco Resovii Rzeszów. Co dzięki temu zyskają kibice? Cykl spotkań z zawodnikami rzeszowskiej drużyny. Pierwsze z nich już 21 stycznia.
Wszyscy fani siatkówki z Rzeszowa będą mieli okazję do spotkania swoich ulubieńców twarzą w twarz. Browar Manufaktura, znajdujący się przy ul. Słowackiego rozpoczął współpracę z Asseco Resovia Rzeszów.
Pierwsze spotkanie z cyklu odbędzie się 21 stycznia, o godzinie 19.00. W poniedziałek, w Manufakturze spotkamy prezesa klubu, Krzysztofa Ignaczaka, oraz dwóch zawodników: Tibo Rossard oraz Nico Szerszeń.
Reklama
„Wspólnie z Manufakturą wracamy do cyklu spotkań z naszymi zawodnikami. Siatkarskie Q&A w Manufakturze będzie szansą, by porozmawiać z naszymi siatkarzami, zadać im pytania, a także spędzić z nimi czas. Pierwsze spotkanie odbędzie się w poniedziałek (21 stycznia) o godz. 19:00. W rolach głównych wystąpią – Prezes Krzysztof Ignaczak, a także nasi francuscy zawodnicy, Tibo Rossard i Nico Szerszeń” – czytamy w oficjalnym komunikacie klubu.
Podczas spotkania pytania można zadawać osobiście bądź za pośrednictwem profilu na Facebooku, gdyż w związku ze spotkaniem prowadzony będzie tzw. live.
RZESZÓW. Ratusz otworzy przetarg na budowę przedszkola dla 120 dzieci oraz żłobka dla 150 dzieci. Inwestycja ma powstać na os. Budziwój, przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 7.
RZESZÓW. Od 11 marca na stacji Rzeszów Główny wprowadzono nową organizację dojść do peronów. Podróżni skorzystają z dodatkowego tymczasowego przejścia zamiast kładki.
RZESZÓW. Punkty Obsługi Mieszkańców Urzędu Miasta Rzeszowa mieszczące się w galeriach handlowych oraz Punkt Informacyjny UM Rzeszowa w hipermarkecie bi 1 od 12 marca 2020 r. są nieczynne do odwołania.
Telefoniczny dyżur ekspercki odbędzie się w czwartek 12.03.2020. Eksperci będą odpowiadać na pytania w godz. 11:00 – 13:00 pod numerem telefonu 17 858 61 85.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz