Eleganckie wnętrza, nastrojowe światła, rozświetlone miasto za oknami i kolacja, która zachwyci każde podniebienie - tak będzie wyglądał Sylwester w restauracji Oranżeria mieszczącej się w hotelu Rzeszów/
W programie kulinarnym:
5-daniowa kolacja degustacyjna
Bufet z przysmakami Szefa Kuchni
Live cooking – Makaron Mafaldine w kręgu serowym z ragu grzybowym, sosem winnym i rostbefem wołowym sous-vide.
Menu degustacyjne:
- Amuse Bouche – Blin gryczany z tatarem z pstrąga ojcowskiego, kawiorem i mikroziołami
- Przystawka – Cannellone z pieczoną dynią i wędzonym twarogiem, masło szałwiowe, orzech włoski
- Bulion – Kurki z ziemniakiem i świeżym tymiankiem
- Danie główne – Polędwiczka wieprzowa sous-vide z sosem winno-śliwkowym, kluski kładzione, carpaccio z buraka i dressing miodowo-cytrynowy
- Wege wersja – Konfitowany medalion z selera w tym samym, wybornym zestawieniu
- Deser – Torcik musowy Prosecco z lustrzaną glazurą, malinową wkładką, białą czekoladą i jadalnym złotem
Muzyka na żywo: Trio MiK Acoustic – gwarancja świetnej zabawy, klimatycznych dźwięków i parkietu pełnego energii.
W cenie: welcome drink i kieliszek wina musującego o północy.
Cennik:
- First Minute do 14.11 – 409 zł/os.
- Cena regularna – 439 zł/os.
(obowiązuje przedpłata 100% w momencie rezerwacji).
tel. 17 777 10 15 lub 601 367 360
restauracja@hotelrzeszow.com.pl