Rzeszów - Niedziela, 21.12.2025
Reklama

Przy ul. Grunwaldzkiej otwarto nowy lokal serwujący proziaki

Dodano: 06.03.2025 r. / Redakcja

fot. RzeszowskieSmaki.pl
fot. RzeszowskieSmaki.pl

W samym centrum Rzeszowa, a dokładnie przy ul. Grunwaldzkiej 18 otworzyła się Proziakarnia. Lokal oferuje popularny podkarpacki przysmak tworzony na bazie starych receptur połączonych z „nutą nowoczesnej kreatywności”.

Proziakarnia działa od wczoraj, jednak wielkie, oficjalne otwarcie zaplanowano na sobotę, 8 marca, w godzinach od 11:00 do 15:00. Z tej okazji wszystkie poziaki z oferty dostępne będą z 30 procentowym rabatem.

„Czekamy na Was z pysznymi, świeżutkimi proziakami. Wpadajcie i przekonajcie się sami, jak smakuje tradycja w nowoczesnym wydaniu” – zachęca w mediach społecznościowych Proziakarnia.

Co znajdziemy w menu lokalu? Do wyboru mamy kilkanaście rodzajów proziaków, w tym na słodko i na słono. W ofercie również propozycje dla wegetarian (proziak Wege) oraz miłośników ostrzejszych smaków (Diabelski).

Ceny kształtują się na poziomie od 9 zł (za proziaka bez dodatków) do 30 zł (opcja z mięsem i warzywami).


Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Babcie otrzymają rabat na desery

Restauracja Konfitura z myślą o świętujących Babciach, proponuje aż 50% rabatu na desery dla babć, które przedstawią zdjęcie swojego wnuka.

Aktualności

Zajazd Dwa Bratanki zaprasza na grillowanie!

Czekają na Was kiełbaski, karkówka, szaszłyki, steki i wiele więcej...

Aktualności

Wielkie grillowanie na rzeszowskim Rynku już w ten weekend

Stary Browar Rzeszowski i Jack Daniel's zapraszają!

Aktualności

Smaki kuchni francuskiej na rzeszowskim Rynku

Od 8 do 12 czerwca rzeszowianie będą mieli okazję zapoznać się z niezwykłymi smakami francuskiej kuchni oraz unikalnymi produktami lokalnego francuskiego rzemiosła.

Aktualności

Nowa Pierogarnia na Podwisłoczu

13 grudnia od godz. 12:00 swoją działalność rozpocznie Pierogarnia Rzeszowska zlokalizowana przy ul. Podwisłocze 10 „B”.

Aktualności

Ruszyły rezerwacje na wiosenną edycję Restaurant Week

Można już rezerwować stoliki na wiosenną edycję Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji odbędzie się w dniach 3 – 17 kwietnia. Tegoroczna edycja festiwalu odbywa się pod hasłem „Szanuj Jedzenie”.

Reklama