Rzeszów - Wtorek, 06.05.2025
Reklama

W Rzeszowie otwarto stacjonarny punkt Kuchni Vikinga

Dodano: /

7 stycznia 2025 odbyło się uroczyste otwarcie stacjonarnego punktu Viking Point w stolicy Podkarpacia. Lokal znajduje się przy ul. Podwisłocze, na parterze jednego z budynków Capital Towers.

Viking Point to stacjonarne punkty Kuchni Vikinga. Punkty oferują gotowe i pełnowartościowe posiłki dietetyczne oraz suplementy diety, witaminy, odżywki oraz produkty FIT.

Menu Viking Point jest bardzo zróżnicowane. Posiłki tworzone są ze świeżych składników od lokalnych dostawców. Znajdziemy w nim: śniadania, obiady, kolacje, sushi, kanapki, szejki, soki oraz desery. W ofercie dostępne jest także menu świąteczne oraz menu dziecięce. Aby nie wpaść w rutynę, co kilka tygodni oferta jest zmieniana.

Lokal w Rzeszowie to jeden z ponad dwudziestu punktów w całej Polsce. Kuchnia Vikinga działa już stacjonarnie m.in. w Warszawie, Radomiu, Lublinie, Gdańsku czy Wrocławiu.

Viking Point przy ul. Podwisłocze 29/LU106 czynny jest sześć dni w tygodniu: od poniedziałku do piątku w godz. 6:00 - 20:00 oraz w soboty od 8:00 do 18:00.


Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Wieczór Japoński w restauracji Wesele

Restauracja Wesele, mieszcząca sie na rzeszowskim Rynku, zaprasza na niezapominany Wieczór kuchni i muzyki japońskiej 28 kwietnia. Wydarzenie rozpocznie się o godz. 19:00.

Aktualności

Dwa Bratanki - idealne miejsce na wizytę z dziećmi

Przestronny plac zabaw i piękny ogród sprawiają, że zarówno dzieci jak ich rodzice mogą miło spędzić czas.

Aktualności

Taurus - niedroga kuchnia ze słynną golonką podkarpacką z Pilzna

Tradycyjne potrawy kuchni polskiej, szybka i miła obsługa gwarantowane. Sztandarowym produktem jest golonka podkarpacka z Pilzna.

Aktualności

Walentynki ze smakiem. Gdzie na romantyczną kolację w Rzeszowie?

Sprawdziliśmy ponad 20 walentynkowych ofert rzeszowskich restauracji.

Aktualności

Karczma Biała wprowadziła jesienne nowości w menu

Z dań głównych Szefowa kuchni poleca polędwiczkę otuloną boczkiem w sosie serowym z paloną brandy i zielonym pieprzem.

Aktualności

Próbowaliście już placków po węgiersku w Krypcie?

Jednym z flagowych dań Pubu i Restauracji „Krypta” są placki po węgiersku, które cieszą się dużą popularnością wśród klientów.

Aktualności

Warsztaty kulinarne w Kolbuszowej

Warsztaty odbywają się w kolbuszowskim parku etnograficznym. Pierwsze spotkanie już 28 czerwca. Trwają zapisy.

Aktualności

Trwa jesienna edycja Restaurant Week. Szefowie kuchni serwują popisowe menu

Jesienna edycja Restaurant Week odbywa się pod hasłem #FoodSmellsGood. Bierze w nim udział sześć rzeszowskich restauracji oraz lokale z Trzebowniska i Radawy. Za trzydaniowe doświadczenie restauracyjne zapłacimy 69 zł.

Reklama