Rzeszów - Poniedziałek, 10.11.2025
Reklama

Rzeszowski oddział ZUS organizuje dyżur dot. emerytur

Dodano: 20.07.2020 r.

fot. Materiały prasowe
fot. Materiały prasowe
RZESZÓW. Rzeszowski Oddział ZUS organizuje kolejny telefoniczny dyżur ekspercki. Tym razem dot. emerytur.

Pytania dotyczące emerytur będzie można zadać ekspertom ZUS w najbliższą środę, 22 lipca 202 r. w godz. 9:00 – 10:300 pod nr tel. 17 858 61 85.

Podczas dyżuru będzie  można uzyskać informacje m.in. dot. przeliczania emerytury, zasad przejścia na emeryturę i wymaganych dokumentów, łączenia pracy z pobieraniem emerytury.
 
Uwaga: Eksperci nie będą mieli możliwości sprawdzania indywidualnych kont w systemie ZUS.

 
Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości z Rzeszowa

Rzeszów

Sąd Okręgowy w Rzeszowie unieważnia decyzje Tadeusza Ferenca ws. Marszu Równości

RZESZÓW. W Ratuszu słyszymy, że nie będzie odwołania od decyzji Sądu.

Rzeszów

Ruszył przetarg na koncepcje całorocznego stoku narciarskiego w Matysówce

RZESZÓW. Przybliżona długość stoku miałaby wynosić 1173 m.

Rzeszów

Czy woda na Żwirowni nadaje się do kąpieli?

RZESZÓW. Stwierdzono przydatność wody do kąpieli.

Rzeszów

Straż Miejska w Rzeszowie przejmie dwa samochody od Urzędu Miasta

RZESZÓW. Przekazanie związane jest z zakupem przez Ratusz dwóch nowych samochodów elektrycznych.

Rzeszów

Wolne miejska na wakacyjne półkolonie dla dzieci w Rzeszowskim Domu Kultury

RZESZÓW. Zajęcia organizowane będą od 1 lipca do 2 sierpnia 2019 roku.

Rzeszów

„Żyjemy jak za króla Ćwieczka”. Przedstawiciele Malawy, Racławówki i Pogwizdowa Nowego ws. przyłączenia do Rzeszowa

RZESZÓW. W Ratuszu odbyło się spotkanie, na którym poruszono temat przyłączenia trzech sołectw do Rzeszowa.

Rzeszów

Pierwsi pasażerowie z przystanku Rzeszów Zachodni skorzystają już 9 czerwca

RZESZÓW. Projekt współfinansowany z POIiŚ  wart jest 205 mln zł netto.

Rzeszów

W niedzielę dezynfekcja i płukanie sieci wodociągowej w Rzeszowie

RZESZÓW. Nadmiar chloru z wody, który będzie utrzymywał się do dnia następnego, można usunąć przez jej odstanie lub przegotowanie.

Reklama