Rzeszów - Sobota, 20.12.2025
Reklama

Kebab z jeleniną, dziczyzną lub gęsiną… Limitowana oferta rzeszowskiego lokalu

Dodano: 10.12.2025 r. / Redakcja

fot. RzeszowskieSmaki.pl
fot. RzeszowskieSmaki.pl

Lokal Zapitala z kuchnią bliskowschodnią wprowadził limitowane, „tygodniowe specjały”. W każdą sobotę grudnia, klienci mogą degustować cztery rodzaje mięs serwowane w lawaszu lub w bułce. W najbliższy weekend na grilla wjeżdża dzik.

Akcja rozpoczęła się 6 grudnia. Podczas minionego weekendu w lokalu serwowano mięso z jelenia marynowane w jałowcu, czosnku oraz czerwonym winie.

Kolejny mięsny specjał „wjeżdża na grilla” w najbliższa sobotę, 13 grudnia. Tym razem klienci lokalu będą mogli skosztować mięsa z dzika marynowanego w Żubrówce i rozmarynie, z nutą czerwonego pieprzu, kolendry, kminku i oregano.

Zgodnie z zapowiedziami, w kolejne grudniowe weekendy w ofercie pojawią się: gęsina oraz kaczka.

Pamiętajcie, że „tygodniowe specjały” dostępne są tylko i wyłącznie w soboty - do wyczerpania zapasów. Wybrane mięso można zamówić w bułce lub zawinięte w chrupiącym lawaszu.

Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Restauracja Grzesznicy w nowym wydaniu

Wielkie otwarcie w sobotę 30 sierpnia.

Aktualności

Krowarzywa - pierwsza w Rzeszowie wegańska burgerownia otwiera się w ten weekend

Otwarcie tej popularnej, wegańskiej burgerowni odbędzie się już najbliższą sobotę, 17 marca o godz. 15:00.

Aktualności

Stylowy Ślub. Dzień Otwarty w Grein Hotel

Restauracja Grein Hotel serdecznie zaprasza przyszłe Pary Młode na Dzień Otwarty – Stylowy Ślub 01.04.2017. W programie dnia moc atrakcji.

Aktualności

Walentynki ze smakiem. Zobaczcie co przygotowały rzeszowskie restauracje dla zakochanych

Rzeszowskie restauracje jak co roku przygotowały specjalne propozycje dla zakochanych. Gdzie na romantyczną kolację?

Aktualności

Jazzowe Ostatki w Browarze

Stary Browar Rzeszowski zaprasza na występ Tomasz Nowak Trio.

Aktualności

"Rozgrzej się" z restauracją Liszt. Zobacz ofertę zimowych smaków

Szef Kuchni poleca gulasz z dzika z borowikami, duszony w winie, z tymiankiem.

Reklama